BMW specialist Brabant

BMW specialist Brabant

Een BMW is een klasse auto die veel mensen willen rijden. BMW is niet zomaar een merk die je even op de kop tikt voor een aantal duizend euro. Bij Driving passion hebben ze allerlei verschillende occasions die ze voor een eerlijke prijs aanbieden, maar wat zijn occassions eigenlijk?

Wat is een occasion

Een occasion is een auto die 2e hands is. Deze auto is van een particulier gekocht. Vaak wordt deze auto dan een beetje opgeknapt en de details weer helemaal nieuw gemaakt. Zo krijg je een soort refurbished auto. Dit noemt men een occasion. Het is een stuk goedkoper om een occasion te halen in plaats van een nieuwe auto. Dit komt omdat een auto heel snel minder geld waard wordt. Dit kun je voorkomen door een occasion te kopen. Er zijn heel veel bedrijven in Nederland die deze occasions verkopen, waaronder Driving Passion. Deze dealer is gespecialiseerd in BMW. Ze hebben allerlei verschillende modellen BMW’s. De enen duurder en luxer dan de ander. Tegenwoordig hebben ze een beetje uitgebreid buiten BMW en ze hebben ook Alfa romeo’s, jaguars, en Audi’s. Deze BMW Specialist Brabant weet alles van deze merken en hebben er ook voor gezorgd dat je alle soorten vragen kan stellen aan deze mensen omdat ze alles weten over BMW en andere merken.

Pascal & Rob

Deze twee mannen hebben ervoor gezorgd dat ze een bedrijf hebben opgestart die eerlijk is en gestart is uit liefde voor auto’s. Vanuit vroeger hebben ze al liefde voor auto’s. Rob kon vroeger samen met zijn broer auto’s herkennen uit hun koplampen. Ook zijn partner heeft al sinds baby af aan liefde voor auto’s. Met hun kennis samen hebben ze dit bedrijf opgestart en met succes. Ze zijn al een aantal jaar bezig en ze werken heel hard. Dit is te zien. Ze hebben in deze jaren heel veel ervaring opgedaan. Ze werken heel transparant om vertrouwen te delen met de mensen van Driving Passion. Ook zijn ze zakelijk gezien heel laagdrempelig. Je hoeft dus niet bang te zijn om binnen te stappen en te discussiëren over een prijs van een auto. Ook hebben ze verschillende garantiepakketten bovenop de standaard garantie. Zo heb je meer zekerheid over je auto. Ook als er iets kapot gaat kun je terecht bij de mannen en zorgen ze ervoor dat ze je zo snel mogelijk weer op de weg tegen kunnen komen en niet in de garage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *