Hout graveren voor een voordelige prijs

Hout graveren voor een voordelige prijs

Het graveren van hout kan een hele leuke bezigheid zijn. Graveren kan voor een uniek beeld zorgen dat je op geen enkele manier kunt krijgen. Je kunt jouw interieur uniek maken door een stuk houtbewerk kunst te plaatsen die gepersonaliseerd is. Er zijn een aantal bedrijven die standaard houtwerk doen zoals een standbeeld van een dier of van een plant. Ook zijn er bedrijven die op een hele mooie manier jouw familiefoto kunnen graveren in hout. Zo krijg je een hele andere foto dan het origineel, maar is het detail nog helemaal hetzelfde. Hout graveren kost veel tijd en precisie werk. Er wordt veel tijd in gestopt en het gaat de deur niet uit voordat het perfect is.

Unieke manier om afbeeldingen te verwerken in jouw interieur

Tegenwoordig zie je steeds meer unieke manieren om jouw foto’s in je interieur te verwerken.Je kunt ze tegenwoordig steeds subtieler verwerken en zorgen dat ze perfect bij jouw interieur passen. Door het in hout te verwerken hebben veel mensen vaak niet eens door op het eerste gezicht dat het een foto is. De foto krijgt ook een hele nieuwe dimensie doordat het alleen maar van hout is gemaakt. Doordat de foto in hout is gegraveerd valt het niet direct op en heeft het een subtiel plekje in je huiskamer.

Hout graveren

Handgemaakt

Vakwerk is steeds minder te zien in Nederland. Dit is jammer. Met maatwerk kun je veel mooiere meubels neerzetten die ook nog eens veel duurzamer zijn dan meubels die gemaakt zijn in een fabriek. Ook zorgt het voor veel ruimere keus in aanbod omdat ze toch alles zelf kunnen maken. Om jou een idee te geven van wat voor maatwerk een bedrijf goed in is hebben ze vaak een pagina met wat ze allemaal hebben met voorbeelden van materialen vormen en alles wat je nodig hebt voor inspiratie.

Aiymes

Dit bedrijf is begonnen als hobby en uitgegroeid tot een echt maatwerk bedrijf die vazen, foto’s en nog veel meer kan maken. Ze doen dit al heel lang ondertussen en hebben dus veel ervaring opgedaan in het detail aanleggen met de hand. Het doel van Aiymes is het terugbrengen van klassiek maatwerk in een modern jasje. Het bedrijf is opgericht door een vrouw die alles wat je verkoopt maakt in haar eigen studio in Zundert. Ze werkt iedere dag hard en laat iedere dag haar creativiteit lopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *